Afsluiting van tuinen en weides in verschillende materialen en uitvoeringen

Contacteer ons

Een geweldige selectie van afsluitingen, poorten en kokosschermen

Contacteer ons

Ontdek de afsluitingen van MD-Afsluitingen

divider

Bij MD-afsluitingen kiest u voor diverse soorten afsluitingen. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de afsluitingen met grijze betonplaten en muurplaten die eventueel kunnen worden gecombineerd met houten tuinschermen. Vooral de houten afsluitingen van MD-Afsluitingen, beschikbaar in verschillende Europese houtsoorten zoals eik, ceder en den, doen het heel goed. Liever een houten tuinafsluiting met tropisch hout zoals afromosia, louro gamela, afzelia doussié, padoek, iroko, makoré of douka? Het kan zeker!

U kunt ook opteren voor de paneelafsluiting van MD-afsluitingen. Het gaat hierbij om een totaalsysteem met gelast gaas. Door de horizontale versterkingen en het gebruik van zware en stevige materialen kiest u voor optimale stevigheid. De paneelafsluitingen van MD-afsluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Ten slotte vervaardigt MD-afsluitingen ook speciale afsluitingen voor paarden en vee. Deze zijn afgestemd op de veiligheid van uw dieren en zijn onschadelijk voor hun vacht en gezondheid, terwijl ze wel voldoende stevig zijn om de dieren op hun plek te houden.

Voor al uw afsluitingen in west- en oost-Vlaanderen

MD-afsluitingen levert en installeert al meer dan 20 jaar de hoogste kwaliteit in afrasteringen. Voor uw veiligheid vertrouwt MD-afsluitingen op de beste producten, namelijk de omheiningen die ze zelf maken! 

Enkel zo bent u zeker van kwaliteit! Dit gecombineerd met hun technische ervaring zorgt voor uw gemoedsrust. Hun oplossingen zijn steeds op maat uitgewerkt waarbij u de keuze krijgt tussen verschillende stijlen en kleuren. Ze doen dit voor zowel zakelijke als particuliere klanten en dat in West- en Oost-Vlaanderen.

Of u nu in Izegem, Kortrijk, Roeselare, Brugge of Oostende woont, neem vandaag nog contact op met MD-afsluitingen. Informeer naar een afsluiting voor uw huis of bedrijf en ontvang een gratis offerte.