Degelijke en veilige draadafsluitingen op maat

Contacteer ons

Degelijke en veilige draadafsluitingen op maat

Contacteer ons

afsluitingen tot in het detail afgewerkt

divider

MD-afsluitingen biedt draadafsluitingen aan in verschillende standaardmaten, gaande van één tot twee meter. U bent hierbij uiteraard zelf vrij om de hoogte te kiezen. De lengte wordt eveneens afgestemd op uw noden, waarbij de ondersteunende palen de stevigheid en duurzaamheid verzekeren. U heeft de keuze uit verschillende draadafsluitingen waarover MD-afsluitingen u graag adviseert. 

De draadafsluitingen van MD-afsluitingen worden alleen geplaatst door ervaren plaatsers, waardoor u altijd zeker bent van een gegarandeerde kwaliteit.

De stevige draadafsluitingen van MD-afsluitingen

Een goede omheining houdt ongewenste bezoekers op een afstand. Een goed geïnstalleerde draadafsluiting biedt veiligheid, zowel aan uw bezittingen als aan uw (huis)dieren. Bovendien helpt een goede draadafsluiting discussies met buren te voorkomen. Betrouwbaar en stevig, dat zijn de eisen die u stelt aan uw omheining. 

De draadafsluitingen van MD-afsluitingen zijn sober, duurzaam, efficiënt en betaalbaar. Ze voldoen moeiteloos aan al uw behoeften. Hun net is vervaardigd uit verzinkte draden, waardoor het moeiteloos weer en wind trotseert. Net zoals een overenthousiaste viervoeter!

Waarom kiezen voor MD-Afsluitingen

divider

MD-afsluitingen plaatst draadafsluitingen en tuinafsluitingen in West- en Oost-Vlaanderen, van de kustregio tot in Ninove. MD-Afsluitingen heeft meer dan twintig jaar ervaring in draadafsluitingen en heeft dan ook talloze referenties weten te vergaren. Van Brugge tot in Oudenaarde zijn klanten uiterst tevreden over hun diensten. De ervaren plaatsers van MD-afsluitingen bewijzen graag waarom.

  • Meer dan 20 jaar ervaring in draadafsluitingen

  • Talloze referenties in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

  • Sterk in service

  • Draadafsluitingen op maat

  • Draadafsluitingen uit eigen productie

  • Ervaren plaatsers

Op zoek naar een specialist in op maat gemaakte draadafsluitingen? Contacteer MD-afsluitingen!

divider

De professionals van MD-afsluitingen staan u met raad en daad bij en leveren topwerk af, welke afsluiting u ook verkiest.

U kunt uiteraard op hen rekenen in West-Vlaanderen, en meer bepaald in de regio’s Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust.


Maar daarnaast verplaatsen ze zich ook naar de streek van Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde - Ronse in de provincie Oost-Vlaanderen.

Aarzel niet om vandaag nog uw gratis offerte aan te vragen. MD-afsluitingen bezorgt u een draadafsluiting die aan al uw wensen voldoet.