Houten poorten, op en top maatwerk

Contacteer ons

Houten poorten op en top maatwerk

Contacteer ons

Het warme en welgekomen gevoel van hout

divider

Naast karaktervolle en stijlvolle tuinafsluitingen, omheiningen, carports, houten afsluitingen en draadafsluitingen om uw huis of bedrijf af te schermen, levert MD-afsluitingen ook op maat gemaakte houten poorten aan. Houten poorten zorgen voor een stijlvolle toegang naar uw huis en voor een natuurlijke afscheiding met de straat. Ze worden telkens op maat gemaakt. Op die manier voldoen ze aan de voor uw omgeving specifieke omstandigheden. Zowel privacy als veiligheid zijn daarbij een garantie, maar daarnaast past een houten poort bij bijna elke bouwstijl. Met zo’n hoge mate van veelzijdigheid hoeft het niet te verbazen dat ze zowel voor residentiële als commerciële en industriële toepassingen worden gebruikt.

De houten poorten van MD-afsluitingen

MD-afsluitingen staat voor kwaliteit en een perfecte afwerking van al uw houten poorten, met of zonder poortautomatisatie. U kunt bij MD-afsluitingen terecht voor schuifpoorten en draaipoorten, al dan niet volledig op maat vervaardigd. Het team van MD-afsluitingen werkt vakkundig en snel en levert poorten aan competitieve prijzen. Het assortiment houten poorten van MD-afsluitingen bestaat onder andere uit:

  • Weidepoorten

  • Veldpoorten

  • Afsluitingen voor paarden

  • Tuinpoorten

  • Engelse poorten

  • Enkelvoudige poorten

  • Dubbele draaipoorten

  • Schuifpoorten voor de oprit

Waarom kiezen voor de houten poorten van MD-afsluitingen?

divider

MD-afsluitingen maakt haar houten poorten op maat van de klant, waarbij ook bijzondere verzoeken mogelijk zijn. Daarnaast staat MD-afsluitingen niet alleen in voor de vervaardiging van houten poorten, maar ook voor de levering en de installatie ervan. Dat doet MD-afsluitingen al meer dan twintig jaar, waardoor het over talloze referenties beschikt. MD-afsluitingen uit Izegem is niet alleen actief in West-Vlaanderen, maar neemt ook Oost-Vlaanderen voor haar rekening.

Bent u gewonnen voor een houten poort? Vraag uw gratis offerte aan MD-afsluitingen!

divider

U kunt de ervaren vakmensen van MD-afsluitingen uit West-Vlaanderen contacteren voor het plaatsen van op maat gemaakte houten poorten, maar ook voor tal van andere afsluitingsoplossingen.

Het gespecialiseerde team van MD-afsluitingen werkt in West-Vlaanderen, in de streek rond Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust. Maar ze verplaatsen zich ook naar de regio van Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde – Ronse in Oost-Vlaanderen.

Zoekt u een vakman voor het maken en plaatsen van houten poorten op maat? Contacteer dan MD-afsluitingen in Izegem voor de beste service en een ultieme kwaliteit.