Metalen poorten, helemaal volgens uw wensen qua afmeting en uitvoering

Contacteer ons

Metalen poorten, helemaal volgens uw wensen qua afmeting en uitvoering

Contacteer ons

Metalen poorten als synoniem van kwaliteit

divider

MD-afsluitingen maakt aantrekkelijke metalen poorten die passen bij elke woonstijl en voldoen aan alle persoonlijke eisen. Hiervoor gebruikt MD-afsluitingen verschillende metalen die geen afbreuk doen aan de veiligheid van de omgeving en gelijktijdig een gastvrije uitstraling schenken. Hoewel de metalen poorten van MD-afsluitingen uit vele materialen bestaan, zijn het steeds gelaste en gegalvaniseerde stalen frames die meer dan voldoende duurzaam zijn. MD-afsluitingen levert zowel klassieke metalen poorten als geautomatiseerde metalen poorten, waarbij ze ook de poortautomatisatie verzorgen.

De elegantie van metalen poorten

Twijfelt u tussen metalen en houten poorten? Sommigen zweren immers voor de natuurlijke uitstraling van hout, terwijl anderen dan weer zwichten voor de robuustheid en de strakke lijnen van metalen poorten. Laat vooral uw buikgevoel spreken of laat u adviseren door MD-afsluitingen. Weet dat metalen poorten voornamelijk een goed idee zijn wanneer grotere overbruggingen noodzakelijk zijn. Daarnaast zijn metalen poorten minder temperatuurgevoelig tijdens de winterperiode. 

Aarzelt u nog om een keuzen te maken? Contacteer dan MD-afsluitingen voor deskundig advies en om alle voordelen van beide opties te bespreken.

veilige metalen poorten op maat

divider

Alle metalen poorten van MD-afsluitingen uit Izegem zijn CE-conform, dit betekent dat ze aan alle wettelijke veiligheidsnormen voldoen. Ze worden ook geleverd met een bijhorend certificaat waardoor u uw terrein of oprit op een door en door veilige manier afbakent. De ervaren installateurs van MD-afsluitingen zien uiteraard toe op de perfecte installatie ervan en bouwen de nodige veiligheidsmechanismen in.

Ontdekt u graag een aantal voorbeelden? Bekijk dan de fotogalerij met metalen poorten of contacteer MD-afsluitingen, opdat een vertegenwoordiger u een aantal voorbeelden aanreikt.

Verkiest u een metalen poort? Vertrouw op de knowhow van MD-Afsluitingen!

divider

De medewerkers van MD-Afsluitingen beschikken over alle competenties om u perfect afgewerkte en geheel veilige metalen poorten te bezorgen. Zij getuigen zonder uitzondering van puur vakmanschap dat verworven werd door 20 jaar ervaring.

Het bedrijf garandeert u steeds maatwerk van superieure kwaliteit, in West-Vlaanderen én in Oost-Vlaanderen. MD-Afsluitingen aanvaardt al uw opdrachten voor afsluitingen in:

- West-Vlaanderen: Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust
- Oost-Vlaanderen: Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde - Ronse

Contacteer MD-afsluitingen vandaag nog om uw wensen te bespreken of om een vrijblijvende offerte te vragen.