Paneelafsluitingen: een eenvoudige en subtiele oplossing

Contacteer ons

MAKKELIJK TE PLAATSEN PANEELAFSLUITINGEN

Contacteer ons

Zo geplaatst, dankzij de slim ontworpen panelen van MD-Afsluitingen

divider

Veiligheid begint bij een goede afsluiting van uw eigendommen. Toch hoeft uw woning nog geen versterkte burcht te worden. De paneelafsluitingen van MD-afsluitingen zijn zo ontworpen dat ze uw eigendom beschermen, terwijl ze slechts subtiel aanwezig zijn. De stevige materialen van deze paneelafsluitingen zijn opmerkelijk veerkrachtig en bestaan in verschillende decoratieve uitvoeringen die uw tuin eer aandoen. 

De MD-afsluitingen sluiten naadloos op elkaar aan en maken van uw eigendom een mooi afgebakende oase. En dat niet alleen in Izegem, maar overal in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Voor elke tuin gepaste houten afsluitingen en tuinschermen

De meeste klanten kiezen voor houten schutsels. In dat geval worden betonpalen met een zware betonplaat in de bodem bevestigd, waarop de houten tuinschermen vervolgens rusten. Hierdoor komen de houten tuinschermen niet in contact met de grond, terwijl ze niet onderworpen zijn aan windschering. MD-afsluitingen gebruikt daarbij enkel zware geïmpregneerde houten schutsels met een lange levensduur. Zij worden RVS-geschroefd en zijn van een koprabat voorzien. U kunt eveneens kiezen voor metalen gepoederlakte palen in het zwart of kiezelgrijs. Het gamma paneelafsluitingen is zo divers dat MD-afsluitingen steeds een geschikt totaalsysteem in voorraad heeft. 

Met meer dan twintig jaar ervaring op de teller helpt MD-afsluitingen u graag met het kiezen van de beste paneelafsluitingen voor uw tuin.

Meer weten over de paneelafsluitingen van MD-Afsluitingen? Bel dan nu voor uitgebreide info!

divider

Bij MD-afsluitingen uit Izegem bent u zeker en vast aan het goede adres. Want met zijn ruime ervaring van meer dan 20 jaar staat het bedrijf garant voor professioneel advies en uiterst degelijke afsluitingen voor particulieren en bedrijven in:

- West-Vlaanderen: Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust
- Oost-Vlaanderen: Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde - Ronse

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor een houten paneelafsluiting die aan al uw wensen voldoet.