Poorten en hekken op maat gemaakt voor particulieren en bedrijven

Contacteer ons

Poorten en hekken op maat gemaakt

Contacteer ons

Ontdek ons aanbod poorten en hekken

divider

Alle poorten en hekken worden op maat gemaakt door MD-afsluitingen. Laat uw creativiteit de vrije loop, want u kunt zelf kiezen voor bijzondere details, kleuren of verwijzingen. Bij MD-afsluitingen luisteren ze aandachtig naar uw wensen en kunnen ze de poorten in alle kleuren leveren. Verder heeft u de keuze uit houten poorten of metalen poorten. Alle schuifpoorten of draaipoorten kunnen worden geleverd met een gemotoriseerde afstandsbediening voor gemakkelijke toegang. U hebt ook de keuze tussen een klassieke automatische poort of een dubbele automatische zwaai- of schuifpoort. 

MD-afsluitingen levert gepersonaliseerde poorten op maat en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Ze doen dit in geheel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Vertrouw op een veilige doorgang

De poorten van MD-afsluitingen zijn voorzien van een beschermende laag. Op die manier behouden uw poorten jarenlang hun prachtige uiterlijk. Ze zijn uiterst stevig en bieden naast gemak ook de beveiliging die uw pand nodig heeft. Aluminium poorten hebben enkele bijzondere voordelen. Ze hebben namelijk een lager gewicht en roesten niet. Houten poorten geven dan weer een natuurlijke look aan uw woning of bedrijfspand. Bij MD-afsluitingen uit Izegem vindt u dan ook een ruim aanbod van zowel aluminium als houten poorten. 

De ervaren plaatsers van MD-afsluitingenhebben oog voor de veiligheid tijdens het in- en uitrijden en zorgen ervoor dat uw automatische poort aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet.

Wilt u een betrouwbare (automatische) poort op maat? Dan is MD-afsluitingen uw partner!

divider

MD-afsluitingen is uw expert voor de vakkundige realisatie en plaatsing van geautomatiseerde toegangspoorten van privé-eigendommen en bedrijfsterreinen. De competente medewerkers van MD-afsluitingen zijn tot uw dienst in:

- West-Vlaanderen: Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust


- Oost-Vlaanderen: Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde - Ronse

Bel of mail MD-Afsluitingen om uw wensen kenbaar te maken en om het een en ander te bespreken.