Spijlenhekwerk als stijlvolle en moderne afsluiting

Contacteer ons

Spijlenhekwerk als stijlvolle en moderne afsluiting

Contacteer ons

Een stevig veiligheidsgevoel

divider

Het spijlenhekwerk van MD-afsluitingen wordt gemonteerd tussen robuuste pijlers en is vervaardigd uit een stalen frame met verticaal ingelaste spijlen. Dit soort hekwerk zorgt ervoor dat inbrekers liever om uw huis heen lopen, want het is niet eenvoudig om erover te klimmen. Daardoor is het een uitstekende optie voor de beveiliging van uw eigendom of domein. Daarnaast is spijlenhekwerk moeilijk te beschadigen. Bovendien is spijlenhekwerk uitzonderlijk sterk en biedt het tegelijkertijd een elegante en moderne uitstraling. Hierdoor is dit type afsluiting vooral populair bij bedrijven. Het hekwerk is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat het roestvrij blijft en jaar na jaar de zwaarste weersomstandigheden doorstaat.

Ontdek het spijlenhekwerk van MD-afsluitingen

Spijlenhekwerk kan eenvoudig en basic zijn. Maar ook elegant en extravagant tegelijk. Afhankelijk van uw smaak en de door u gestelde veiligheidseisen, vindt MD-afsluitingen ongetwijfeld een gepaste oplossing voor u. Het spijlenhekwerk van MD-afsluitingen is eenvoudig te repareren en zorgt ervoor dat het uitzicht behouden blijft. De stevigheid van het spijlenhekwerk staat buiten kijf, onder andere door het gebruik van thermisch verzinkte palen. Dit bedrijf uit Izegem biedt u de hoogste kwaliteit en bouwt voort op meer dan twintig jaar ervaring. MD-afsluitingen produceert, levert en plaatst spijlenhekwerk in de volledige regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Hiervoor doen ze alleen een beroep op hekwerk van eigen productie en laten ze de plaatsing enkel over aan ervaren plaatsers.

specificaties spijlhekwerk

divider

  • Stevig spijlenhekwerk

  • Eenvoudig te herstellen

  • Weinig onderhoud

  • Geleverd en geplaatst in West- en Oost-Vlaanderen

Specifieke wensen voor uw spijlhekwerk? Spreek erover met MD-afsluitingen!

divider

Want door zijn jarenlange ervaring is MD-afsluitingen inderdaad uw partner bij uitstek voor duurzaam en tegelijk mooi spijlhekwerk. Wat ook uw wensen of de omstandigheden zijn, MD-afsluitingen biedt zowel particulieren als bedrijven een geschikte oplossing. Bovendien is MD-afsluitingen in West-Vlaanderen én Oost-Vlaanderen tot uw dienst.

De vaklui van MD-afsluitingen verplaatsen zich in de streek van:


- Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust (West-Vlaanderen)

- Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde – Ronse (Oost-Vlaanderen)

Bent u op zoek naar een ervaren producent en plaatser van spijlenhekwerk? Woont u in West- of Oost-Vlaanderen? Contacteer dan nu MD-afsluitingen in Izegem.