Zekerheid en privacy dankzij aangepaste tuinafsluitingen

Contacteer ons

Zekerheid en privacy dankzij aangepaste tuinafsluitingen

Contacteer ons

Altijd zeker, met de tuinafsluitingen van MD-Afsluitingen

divider

Als het gaat om residentiële omheiningen, wilt u een geweldige look voor een geweldige prijs. U wilt natuurlijk een hek dat er aantrekkelijk uitziet en dat tegelijkertijd privacy, bescherming en veiligheid biedt. MD-afsluitingen adviseert u bij het kiezen van de juiste tuinafsluitingen, carports, poorten met poortautomatisatie en industriële poorten.

Verschillende soorten tuinafsluitingen

Bij MD-afsluitingen hebt u de keuze uit meerdere soorten tuinafsluitingen. Bovendien kunt u meteen ook de bijhorende accessoires en gereedschappen aanschaffen. De professionals van MD-afsluitingen lichten de verschillende opties graag voor u toe.

 Draadafsluitingen

Draadafsluitingen gebruikt u wanneer u graag zicht hebt op uw omgeving, zonder dat huisdieren daarbij hun vrijheid tegemoet gaan. Draadafsluitingen zijn een goedkope, betrouwbare en stevige oplossing. Hierbij kunt u kiezen voor standaard tuingaas of een draadafsluiting met een bovenbuis. Een betonplaat of palen kunnen uw draadafsluitingen ook extra stevigheid geven.

 Tuinschermen

Tuinschermen zijn de ideale oplossing voor wie privacy nastreeft. Dergelijke tuinschermen zijn verkrijgbaar in meerdere materialen zoals hout, bamboe of kunststof. Ze geven een warme en toegankelijke uitstraling aan uw tuin en kennen een lange levensduur.

 Kokosschermen

Voor deze kokosschermen maakt MD-afsluitingen gebruik van met kokos omwikkelde buizen. Kokosschermen zijn een uiterst sterke en onderhoudsvriendelijke oplossing, die uw tuin een natuurlijke look geven. Dergelijke kokosschermen doen het uitstekend in tuinen waar we willen genieten van wonen en leven.

 Hekwerken

De hekwerken van MD-afsluitingen bieden veel mogelijkheden, maar zijn bovenal heel stevig. Hier heeft u de keuze tussen een duurzaam kastanjehekwerk dat uw tuin een landelijke uitstraling biedt. Of daarnaast kunt u ook opteren voor een spijlenhekwerk of sierhekwerken.

 steenkorven

Steenkorven bieden vooral decoratief een meerwaarde aan uw tuin. Ze sluiten aan bij verschillende tuinstijlen en vergen weinig onderhoud. Ook op het gebied van privacy doen ze het heel goed en u kiest zelf de stenen waarmee ze worden gevuld.

FOTOGALERIJ

Vragen over tuinafsluitingen? Wend u tot MD-afsluitingen uit Izegem!

divider

Al meer dan 2 decennia is MD-afsluitingen gekend voor zijn stevige en duurzame tuinafsluitingen. Het bedrijf stelt een heel gevarieerd aanbod voor, zodat u ongetwijfeld een tuinafsluiting vindt die helemaal aan uw wensen en stijl beantwoordt.


MD-afsluitingen is zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen actief. Voor West-Vlaanderen in de regio’s Izegem – Ingelmunster – Roeselare – Tielt, Veurne – Ieper – Poperinge, Waregem – Kortrijk, Oostende, Brugge – Kust. In Oost-Vlaanderen kunt u op MD-Afsluitingen een beroep doen in de omgeving van Gent – Zelzate, Aalst – Ninove, Aalter – Eeklo, Lokeren – Dendermonde en Oudenaarde – Ronse.

Favoriete tuinafsluiting gekozen? Contacteer dan nu MD-Afsluitingen en ontvang vrijblijvend een offerte.